KONYA / TAŞKENT - Taşkent Muzaffer Özlen Ortaokulu

Ock

Okulumuzun 1. sınıf öğrencilerinin tüm sesleri bitirmeleri münasebetiyle sınıf öğretmenleri Gülsüm AYDIN hocamızın önderliğinde okuma bayramı şenliği düzenlenmiştir.Düzenlenmiş olan etkinliğe başta öğrenci velilerimiz olmak üzere okul idaresi ve kıymetli öğretmen arkadaşlarımız  katılmıştır.Yapılan etkinlikte öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunulmuş ve başarılarının devamı dileklerinde bulunulmuştur.

Ock

Okulumuz rehberlik öğretmeni Büşra DÖKMECİ öncülüğünde öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak çok yönlü ve etkin rehberlik hizmetleri yürütülmüştür.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Büşra Dökmeci önderliğinde okulumuzdaki öğrencilere çeşitli memnuniyet anketleri uygulanmış, bu anketler sonuçları doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Ock

Bilim, medeniyet, hikmet, sanat ve spor dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri sınıflara verilir. Koridorlarda ve uygun mekânlarda kültür, medeniyet, edebiyat dünyamızın öncü şahsiyetlerimizin ismi verilmiştir.

Ock

Mesleki Tatbikat/Çalışmalar Kulübü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı buldular.Şöyleki öğrencilerimiz öğle arasında yemeklerinin ardından öğrenmiş oldukları yemek duasını okumuş bulundular.

Ock

Muzaffer Özlen Ortaokulu olarak kıymetli öğrencilerimize değer verdiğimiz gibi velilerimize değer vermekte, onların görüş ve önerilerini önemsemekteyiz.Bu açıdan baktığımızda velilerimizin okul öğretmenleri ve diğer personellerle sağlıklı bir iletişim kurmalarını sağlamak adına, okulumuzun uygun bir bölümünü veli görüşme odası olarak belirledik.

Ock

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen voleybol turnuvası sonuçları belli oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerle birlikte okulumuz bünyesindeki diğer öğrencilerimizin yoğun ilgiyle takip ettiği turnuvada heyecan doruktaydı.Toplam 6 takımın katıldığı turnuvada son ikiye FIRTINA ve BİZİM TAYFA takımları kaldı.Turnuvanın kazananı ise BİZİM TAYFA ekibi oldu.Ekipteki İbrahim Örs, Ayten Akpınar, Selin Özsoy, Ramazan Bircan, Hsan Arslan, Hüseyin Arslan, Gülçiçek Canpolat ve Vesile Arslan´a ise kupalarını okulumuz öğretmenlerinden Havva BOZKURT hocamız taktim etti.